Zatvoren put Podgorica – Kolašin, most Pjenavac oštećen-saobraćaj se preko Mateševa

Zatvoren put Podgorica – Kolašin, most Pjenavac oštećen-saobraćaj se preko Mateševa

715
0
PODIJELITE

Na magistralnom putu Podgorica – Kolašin obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila zbog oštećenja mosta Pjenavac.

Iz Auto-moto saveza Crne Gore je saopštreno da putnička vozila saobraćaju preko Mateševa.

Čitalac Vijesti rekao je da kada je jutros krenuo iz Bijelog Polja za Podgoricu nigdje nije bilo informacije da je put zatvoren.

“Autobuski prevoznici su otkazali polaske. Kod Mojkovca policija vas obavijesti da morate ići preko Mateševa, a kod Kolašina nas isto upućuju na alternativni put. Dosta vozila dođe do Veruše i ne može dalje zbog snijega koji nije očišćen. Kod mosta na Maloj rijeci zaglavili su se autonus i kamion i napravili velike kolone. Pada snijeg, a putara nema nigdje”, rekao je “Vijestima” čitalac.

Iz AMSCG je saopšteno da kiša koja pada je uslovila da se saobraćaj odvija po mokrim i klizavim kolovozima dok se na sjeveru bilježe sniježne padavine.

Apeluju na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i da obavezno poštuju pravila saobraćaja. Na brojnim dionicama na kojima su radovi u toku neophodna je dodatna pažnja i strpljenje kao i poštovanje postavljene signalizacije.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M 2-3 na dionici Podgorica – Cetinje, lokalitet tunel Mekavac, saobraća se jednosmjerno za sve vrste vozila, osim za teška teretna vozila, kamione sa prikolicom i vozila čija visina prelazi 3,5 metara, koji mogu koristiti alternativne puteve.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Podgorica – Cetinje, lokalitet Kruševo Ždrijelo – kružni tok Cetinje, saobraćaj je potpuno obustavljen od osam sati i 50 minuta do deset sati i 50 minuta i od 13 sati i 50 minuta do 15 sati i 20 minuta.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, lokalitet kružni tok Cetinje – treća traka Obzovica, biće obustavljen saobraćaj od osam sati i 50 minuta do deset sati i 50 minuta i od 13 sati i 50 minuta do 15 sati i 20 minuta.

Na dionici Brajići – Lapčići na magistralnom putu Cetinje – Budva obustavlja se saobraćaj od devet sati i deset minuta do 11 sati i deset minuta i od 14 sati i deset minuta do 15 sati i 40 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M 2-3 Cetinje – Budva, dionica Košljun – Zavala, obustavlja se saobraćaj od devet sati i 30 minuta do 11 sati i deset minuta i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 40 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Ilino brdo – Vilusi, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati. Mimo tih termina, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Zbog miniranja na stopi mosta Moračica auto puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminu od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Privremeno je zbog minerskih radova na južnom portalu tunela Vežešnik auto puta Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog radova na sanaciji klizšta Besnik i sanciji zida i kosine na lokalitetu Zeleni, na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje -Špiljani, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-18 Šćepan Polje – Plužine, zbog geotehničkih radova, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Do 31. maja je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu gdje se radi na dionicama Risan – Perast, Herceg Novi – Kamenari u Bijeloj i Tivat – Budva.

Zbog radova u tunelu Vrmac, na dionici Kotor – krtolska raskrsnica, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 18 i od 22 do šest sati.

Na raskrsnici ulice Nikšićke i Cetinjskog puta u Podgorici saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2 dionica Ribarevina – Mojkovac lokalitet Lepenac i Stevanovac promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

RT ( izvor: Vijesti)

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR