DREJTORI I SHKOLLËS FILLORE NË DACAJ TË ROZHAJËS Z. HAXHI LAJÇI KA...

DREJTORI I SHKOLLËS FILLORE NË DACAJ TË ROZHAJËS Z. HAXHI LAJÇI KA SHPËRBLYER ME DHURATA MODESTE TË GJITHA PUNËTORET PËR NDERË TË 8 MARSIT

346
1
PODIJELITE

Për të gjitha mësimdhënset (mësueset) e shkollës fillore “Dacaj” në Dacaj, drejtori i shkollës Haxhi Lajçi ka shpërthyer me dhurata simbolike për nderë të 8 MARSIT – DITËS SË GRUAS, të gjitha punëtoret.

Ato, kanë falenderuar z. Haxhi Lajçin për kujdesin ndaj tyre në vazhdimësi. Njëkohësisht kanë premtuar drejtorin se po punojnë me zell dhe dashuri në edukimin dhe arsimimin e nxësve të shkollës që i duan shumë! Gjithashtu pas përfundimit të orëve të mësimit për të gjithë nxënësit është organizuar drekë me ushqime, ëmbëlsira dhe lëngje.

1 komentar

  1. VV do të jetoj edhe më mirë në të ardhmen. Tash është pastruar vetë dhe në të kanë mbetur e do të hyjnë të rinj e të reja që ADN-ja e tyre e kaluar e tashme dhe e ardhme, është vetë shpirti i Vetëvendosjes. Me Albin Kurtin kjo Parti, do të njoh vetëm rritëje. Pa fije dyshimi Albin Kurti është i vetmi njeri në skenën kosovare që meriton të quhet politikan. Populli shumë shpejt do t`i jap votën dhe ai do të bëhet kryeministri më i mirë i të gjitha kohërave ndër shqiptarët. write custom essays

OSTAVITI ODGOVOR