EMIL FETAHOVIĆ U PODGORICI SNIMA NOVU PJESMU

EMIL FETAHOVIĆ U PODGORICI SNIMA NOVU PJESMU

922
0
PODIJELITE
Emil u studiju

Ovih dana mladi Rožajac Emil Fetahović intenzivno radi na svojoj prvoj pjesmi. Emil je publici poznat po takmičenju u Pinkovim zvezdama ali i po ovogodišnjoj Beoviziji na kojoj je nastupio u duetu sa Srđanom Marjanovićem. Povjerenje za svoj prvijenac dao je crnogorskim autorima Sanji Perić, Mirsadu Serhatliću i Senadu Dreševiću.

Pjesma potpuno odgovara mom temperamentu. Tekst i muzika kupili su me već na prvo slušanje. Isto je i sa prijateljima koji su imali priliku da je čuju. U završnoj smo fazi, a posebno sam ponosan što su na moje insistiranje uživo odsvirane gitare i bubnjevi. Ostalo je da snimimo još prateće vokale i definišemo konačan aranžman – kaže Emil za  MNE Magazin i dodaje da je više nego zadovoljan ekipom sa kojom sarađuje kao i da očekuje pozitivnu reakciju publike.
Plan je da pjesma i spot budu promovisani prije početka ljeta, zaključuje Emil.

Autorka teksta Sanja Perić takođe je zadovoljna kako pjesma u ovoj fazi zvuči.
– Kao da je pisana i komponovana za Emila. Sigurna sam da niko neće ostati ravnodušan kada je čuje. Svi zajedno jedva čekamo da Emil, nakon sjajnih izvedbi tuđih, napokon na svirkama zapjeva i svoju pjesmu – dodaje Sanja.

Muzički studio Drešević domaćin je ovoj priči, a vlasnik i aranžer Senad za Emila ima samo riječi hvale:
– Energija koju ima dok pjeva prenosi se na publiku, siguran sam da će to uspjeti i sa ovom pjesmom.
Emil Fetahović nastupa širom Crne Gore sa svojim akustičnim bendom. Nedavno je u Sarajevu snimio cover kod poznatog bosanskog autora Amila Loja, koji je juče objavljen na njegovom youtube kanalu: https://youtu.be/bjQWFoziNdE

 

 

 

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR