ROŽAJAC – NENO MURIĆ SNIMIO “KONCERT UŽIVO” U PRESTIŽNOM KLUBU “COLOSEUM”

ROŽAJAC – NENO MURIĆ SNIMIO “KONCERT UŽIVO” U PRESTIŽNOM KLUBU “COLOSEUM”

1779
0
PODIJELITE

Rožajac Nedžad Neno Murić koji važi za jednog od najkvalitetnijih vokala u BiH i šire, snimio je video uradak sa svojim pratećim orkestrom u prestižnom sarajevskom klubu “Coloseum”. Neno je inače magistar Historije.

Bosanski mediji između ostaloga o Neni Muriću pišu sljedeće:

Svima je jako dobro poznato koliko talenat u sebi nosi poznati sarajevski muzičar Neno Murić.

Za njegove nastupe uvijek se traži mjesto više, jer važi za velikog zabavljača i pjevača koji ima sposobnost pjevanja svih žanrova, a sve što radi je besprijekorno i fenomenalno.

Ovog puta, otišao je korak dalje i na poseban način, u svom stilu, otpjevao je pjesmu “Mećava” koju u originalu izvodi Ljubiša Stojanović Luis. RADIO KAMELEON

Poslušajte i uživajte:

Neno kaže:

Nedavno sam izjavio “da nije Halida Bešlića merak ne bi bio potpun”. Doista tako mislim. Hvala ljudima koji stvaraju sjajne pjesme poput ove. Posebne čestitke čovjeku po imenu Mirko Šenkovski-Geronimo , te Samiru Kadiricu i cijeloj ekipi ljudi kojima se legenda naše muzike okružila.

Muzička pratnja: Trans-Audio Workstation: Sayid Rezić Korg: Adis Čović Gitara: Edin Čehić Bubanj: Mersudin Dino Ljuca Bas gitara: Lordan Muzaferija Prateći vokal: Dunja Fazlić Audio snimak i obrada: Sayid Rezić Directed by: Safet Hadžimušić Montaza by: Adis Bajtarević Ronin: Jasmin Spahić/Danko

Bevanda Posebna zahvala Clubu Coloseum na ustupljenom prostoru i ljubaznosti: https://www.facebook.com/coloseumclub/

Neno FB – https://www.facebook.com/NenoMuric.Of… Neno Instagram – https://www.instagram.com/neno.muric/

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR