ECOVILLAGE SAN “DRUGO IME ZA ODMOR” NOVI KONCEPT SMJEŠTAJA

ECOVILLAGE SAN “DRUGO IME ZA ODMOR” NOVI KONCEPT SMJEŠTAJA

787
0
PODIJELITE

Ecovillage San, na Ulcinjskoj rivijeri, izvanredna je destinacija za ugodan porodični odmor

Izdvojena od centra grada, ova destinacija se može nazvati oazom mira. Nadomak Velike Plaže, koja spada u sam vrh pješčanih plaža Jadrana, duge oko 13 kilometara, u čijem sadržaju se nalazi nekoliko atraktivnih, zasebnih plaža kao što su; Copacabana, Safari, Noki i druge, sa full sadržajima i plažnim mobilijarom. Također, na samo 4 kilometra udajenosti, nalazi se ADA BOJANA.

Udaljenost COPACABANA plaže je svega desetak minuta relaksiranog hoda, ili 3 minute automobilom.

15
Ecovillage San/ plaža Copacabana
16
Ecovillage San/plaža Copacabana

Ecovillage San nudi porodične, jednospratne eko kuće, površine 50m ². Ono što je vrijedno naglasiti je, da imate potpunu slobodu i intimu, i za vrijeme tajanja zakupa vi ste jedini “vlasnik” kuće. Što je prednost u odnosu na apartmanski (kolektivni)smještaj.

001
Ecovillage San/ Ulcinj Velika Plaža
14
Ecovillage San/ Ulcinj Velika Plaža

 

Svaka Ecovillage San kuća, zaseban je luksuzni objekat koji u svom sadržaju ima: dvije spavaće sobe(jedna sa francuskim ležajem i druga sa dva odvojena ležaja), dnevni boravak sa trepezarijom, hodnik, kupatilo i veliki balkon. Posjeduje klima uređaj, kablovsku tv i internet priključak. Osim toga, sve druge potrepštine u koje spadaju posteljine, posuđe i  sve ostalo što je potrebno za ugodan boravak. U blizini se nalaze objekti kao što su: apoteka, ambulanta, pošta, megamarketi, restorani, picerije, frizerski saloni, pekare, trafike, butici, šetalište i sve ukupno čini jednu pravu urbanu jezgru.

Obezbijeđen parking prostor unutar samog kompleksa, sa zaklonom od sunca. Tako da je i Vaš auto na sigurnom.

Odmor u našim objektima je nezaboravan užitak i sigurni smo da ćemo opravdati Vaša očekivanja,  potvrda su i klijenti koji nam se iznova vraćaju.

Naša adresa je:

 Ulcinj/Štoj

Kontakt tel: +38269-035-586

Web: http://www.ecovillagesan.me

Izo Luboder 

izoluboder@gmail.com

(rozaje today)

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR