OTVOREN TEKVANDO CENTAR U ROŽAJAMA-DOĐITE I PROBAJTE NOVI NAČIN VJEŽBANJA

OTVOREN TEKVANDO CENTAR U ROŽAJAMA-DOĐITE I PROBAJTE NOVI NAČIN VJEŽBANJA

1740
0
PODIJELITE

Obavještavamo sve ljubitelje aktivnog i zdravog načina života da je u Rožajama otvoren „Taekwon-do centar Mija”, koji se nalazi u ulici Ćatovska br.16.

Cijene su više nego pristupačne, kako kod individualnih treninga tako i kod grupnog vježbanja uz licenciranog Internacionalnog Taekwon-do Instruktora- Resmiju Ćatović.

U sklopu centra imamo taekwon-do treninge za djecu od 7-12.godina.

ŠTA JE TAEKWON-DO?

Taekwon-do je vrsta borbe bez oružja koja vodi porijeklo iz drevne Koreje. To je mnogo više od obične fizičke borilačke vještine. Taekwon-do je sistem treninga tijela i uma u kome je naglasak stavljen na razvijanje moralnog karaktera.

Sa treninga

ZAŠTO TAEKWON-DO ZA DJECU?

Zašto je taekwon-do trening dobar za djecu? – Povećava se tjelesna aktivnost djeteta, djeca se uče koordinaciji i mirnoći, dijete razvija samopouzdanje i samopoštovanje, uči kako “povezati” um i tijelo što povećava sposobnost ispravnog načina rješavanja konfliktne situacije, vaše dijete  će naučiti kako pravilno disati…

Instruktor Mija Ćatović sa koleginicama iz Sarajeva

Grupni taekwon-do aerobik za dame(mame), koje žele da budu zdrave i izgledaju fit.

Cilj grupnog programa je omogućiti vam što više raznovrsnih satova vježbanja, čiji je glavni cilj razvoj kardiovaskularnog sistema, snage, fleksibilnosti kao i oblikovanje tijela.

Razne vrste laganih, srednje teških i naprednih satova vježbanja u grupi, daju vam mogućnost savladavanja raznih tehnika vježbanja koje odgovaraju vašem stepenu spremnosti i afiniteta.

Individualni treninzi uz stručno vodstvo i praćenje trenažnog procesa te njegova modifikacija kreirana prema vašim ličnim mogućnostima, glavna je prednost ove ponude.

Kroz individualni pristup osigurano je  postizanje željenih rezultata u kratkom vremenskom periodu, kao i podizanje zdravstvenog statusa. Ako se po prvi put susrećete sa vježbanjem, trener će udovoljiti svim Vašim ciljevima i izazovima te kroz trenažni proces osigurati željene transformacije. Ukoliko ste aktivni vježbač već duže vrijeme, a Vaše su se transformacije usporile ili stagniraju, nemate ideja za novi trening ili Vam je dosadašnji program dosadio, trener Vas može usmjeriti i predložiti Vam nove ideje za trening, što će vam pomoći da podignete svoj trening na veći nivo.

Cilj nam je da postanemo mjesto na kome se ljudi okupljaju, zabavljaju i imaju najbolje uslove za vježbanje.

Radno vrijeme: 17-22h svakim danom.

Kontakt telefon: +382 68 813 191

Dobrodošli u Taekwon-do centar Mija!

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR