BOJANA BULATOVIĆ-NAJLJEPŠA ODBOJKAŠICA CRNE GORE IGRA U PRVOJ LIGI

BOJANA BULATOVIĆ-NAJLJEPŠA ODBOJKAŠICA CRNE GORE IGRA U PRVOJ LIGI

4557
1
PODIJELITE
Bojana na terenu

Rožajka Bojana Bulatović(18) obilježila je finiš prošle sezone u Drugoj ligi Crne Gore. Sjajnim smečevima i asistencijama bila je “noćna mora” za protivnike. Ipak, njen matični klub(Ibar) nije uspio da se izbori za ulazak u Prvu ligu, pa će se ova talentovana ljepotica okušati među najboljima i to upravo u Prvoj ligi.

ŽOK “RUDAR” BOJANINA JE ODLUKA

Bulatović je svoju mladu karijeru započela u ŽOK “Ibar”, i bila kapiten ekipe koja se uz svoj trud i rad popela na sam vrh tabele, ali na žalost nije ušla u Prvu ligu. Za ovu mladu, talentovanu i perspektivnu odbojkašicu vlada veliko interesovanje, i ona je donijela konačnu odluku gdje će zaigrati sljedeće sezone. Naime, potpisala je ugovor za “Rudar” iz Pljevalja, klub koji igra Prvu ligu od svog postojanja.

Bojana sa svojim matičnim timom ŽOK IBAR

Bojana je maltene tek na početku karijere, a već je imala prilike da sarađuje sa vrhunskim odbojkaškim stručnjacima što je dalo krila njenoj mladoj karijeri.
Za Rozaje today Bojana ističe:
“Drago mi je da me traže i da polako ali sigurno izgrađujem svoje ime u ovom sportu. Sportske ponude od najboljih klubova ujedno ulivaju samopouzdanje i potvrđuju da trud i zalaganje nisu uzaludni.

OBRAZOVANJE UZ SPORT NA PRVOM MJESTU

Imam princip da sam u potpunosti podređena i posvećena jednom timu sve dok sam njegov član. Sada mogu samo reći da maksimalno radim i treniram na pripremama kako bih što spremnija dočekala novu sezonu.
Svakako da mi gode interesi klubova iz Prve lige, posebno renomiranih, ali ja sam morala donijeti i neke odluke vezano za moje obrazovanje pa sam u skladu sa tim odabrala i novi klub, jedan od najboljih. Lično smatram da je pored sportske karijere obrazovanje jedna od vrlo bitnih stvari.

Bojana na maturi 2017

Moj cilj je da u klubu igram redovno, također odluka da zaigram za “Rudar” je za moju karijeru vrlo dobra jer na taj način mogu svoj talenat “brusiti” i tako graditi svoju karijeru do trona najboljih.

BULATOVIĆ: PRVE USPJEHE, RADOST I SUZE, DOŽIVJELA SAM U SVOM MATIČNOM KLUBU “IBAR”

Iskreno, mislim da bih za svaki klub iz Prve lige bila pojačanje i da ja što se odbojke tiče mogu puno da ponudim. Igrati za druge klubove bilo je totalno novo iskustvo za mene, upoznala sam se sa njihovim sistemom i sa načinom na koji rade drugi treneri sa mladim igračima. Mada za mene će uvijek biti najbitniji moj matični klub jer sam tu počela, doživjela prve uspjehe, prvu radost i suze, tu su moje prijateljice i to se ne može porediti ni sa čim. Želja mi je zaigrati za neki klub svjetskog ranga, kao i otići na olimpijadu i nadam se da će mi se te želje u budućnosti i ostvarit”, završava Bojana.

Pored talenta, ovu mladu damu krasi i izuzetna ljepota pa se nerijetko dešava da bude pozvana da uljepša neku modnu reviju. Možemo s punim pravom reći da Bojana potvrđuje da se odbojkašice nalaze na listama najljepših sportašica svijeta.

Bojana sa direktorom Gimnazije Fejzom Murićem prilikom uručivanja LUČE

Neizostavno je i to da je Bojana, pored svega, i lučonoša i dobitnica priznanja za sportašicu godine u Rožajama. Na kraju samo možemo reći bravo za našu mladost, jer svijet na mladosti ostaje.

RT(Foto:privatna arhiva)

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR