DNEVNI CENTAR ROŽAJE – AKTIVNO I KVALITETNO PRUŽA USLUGE SVOJIM KORISNICIMA

DNEVNI CENTAR ROŽAJE – AKTIVNO I KVALITETNO PRUŽA USLUGE SVOJIM KORISNICIMA

1679
0
PODIJELITE

Dnevni centar Rožaje od aprila mjeseca aktivno pruža usluge korisnicima a broj korisnika koji je usmjeren Rješenjem Centra za socijalni rad je 12.

Korisnici su usmjereni na poludnevni (4 sata)i cjlelodnevni boravak (8 sati) u zavisnosti od potreba korisnika.

Interesovanje za usmjeravanje korisnika u Dnevni centar je veliko i centar svakodnevno posjećuju zainteresovani roditelji. Ono sto je bitno istaći jeste činjenica da Centar ima stručni tim koji odgovorno savjesno radi na pružanju kvalitetnih usluga svojim korisnicima.

Jedna od prednosti je i usluga prevoza korisnika od (kuća-Centar-Kuća) što je olakšavajuća okolnost. Osoblje centra redovno učestvuje na stručnim seminarima i edukacijama koji se prvenstveno odnose na rad sa djecom i omladinom sa smetnjama i teškoćama u razvoju, što dodatno ojačava kapacitete i u mnogome poboljšava kvalitet pružanja usluga korisnicima.

Centra je spreman dočekao zimu i uz dobru organizaciju uprave i dobrih ljudi obezbijeđen je pelet za grijnu sezonu.

Imali smo priliku da razgovaramo sa roditeljem korisnika koji je pohvalio rad i usluge centra, naglasivši da je napredak kod njegovog djeteta veliki i da mu boravak u centru prija te da sa osmjehom odlazi u Centar.

Ono što nam je roditelj posebno istakao i pohvalio jeste dobra komunikacija sa svim zaposlenim u Centru a posebno sa direktoricom koja nesebično ulaže trud za kvalitetno funkcionisanje centra.

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR