IZVIĐAČKOM ODREDU”IBAR”-TIKA DONIRALA PROFESIONALNU OPREMU

IZVIĐAČKOM ODREDU”IBAR”-TIKA DONIRALA PROFESIONALNU OPREMU

1214
0
PODIJELITE

Odred izviđača ,,IBAR“ Rožaje uz pomoć Turske razvojne agnecije „TIKA“ realizovao projekat „Oprema za izviđače 2017“
Dana 27.1.2017.godine u prostorijama Turske razvojne agnecije „TIKA“ Podgorica/Crna Gora, izvršena je primopredaja i prezentacija projekta „Oprema za izviđače 2017“, koji je realizovao Odred izviđača „IBAR“ Rožaje i „TIKA“ Podgorica/Crna Gora


Slobodno možemo reći da je ovaj projekat jedan od najvećih i najajkorisnijih projekata koji je opština Rožaje ili omladinski sektor u opštini Rožaje realizovao u proteklim godinama.
Projekat je sastavljen iz 3 oblasti koje su vezane za izviđačku opremu koja se koristi na kampovima i u kancelarijskom poslu. Prvi sektor je vezan za samu tekstilnu opremu koju će nositi naši izviđači, drugi dio je vezan za tehničku opremu koja je zaokružena ovim projektom, dok je 3 sektor vezan za opremu koja se koristi u prirodi (kampovima).

Koristimo još jednu priliku da se zahvalimo Turksoj razvojnoj agenciji „TIKA“ Podgorica/Crna Gora i koordinatoru gospodinu Ahmetu Altunu koji je prepoznao rad našeg odreda u predhodnom periodu, i na pravi način odgovorio implementacijom gore navedenog projekta.
Starješina Odreda izviđača „IBAR“Rožaje
Haris Kalač

Izviđački pozdrav ZDRAVO!

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR