PODRŽIMO ROŽAJSKE GIMNAZIJALCE, GLASAJMO ZA “MOJE PUTOVANJE U EVROPU”

PODRŽIMO ROŽAJSKE GIMNAZIJALCE, GLASAJMO ZA “MOJE PUTOVANJE U EVROPU”

155
0
PODIJELITE

Nagradni konkurs na temu: ,,Moje putovanje u Evropu” Delegacije EU u Crnoj Gori i EU Info centra, raspisalo je konkurs za najbolji video zapis pod gore navedenim sloganom.

Konkurs se organizuje povodom  30-to godišnjice EU, programa Erasmus, najstarijeg programa u oblasti obrazovanja kroz koji EU podržava razvoj obrazovanja i obuke te kreira programe za mlade.

O pristiglim radovima odlučivao je stručni žiri na osnovu tehničke i estetske vrijednosti rada, originalnosti i kreativnosti autora kao i usaglašenosti sa temom:  ,,Moje putovanje u Evropu” ,s ciljem osvrta na proces integracija Crne Gore u EU .

Video radovi koji su prošli predselekciju stručnog zirija dostupni su od 15.juna na Facebook stranici EU Info centra kao i na drugim društvenim medijima.Među tim radovima našao se i video rad naših učenika Vedada Selmanovića , Edvina Medunjanina i Almina Dedeića. Mentor ovim učenicima bila je Adisa Malagić.

Konačni rezultati konkursa biće objavljeni 30.juna.

Pobjednici konkursa biće nagrađeni studijskom  posjetom Briselu.

Ovim povodom molimo sve sugrađane/nke da glasaju za ovaj video rad, koji je objavljen na Facebook stranici naše škole i Facebook stranici EU Info centra. Na taj način pomažete  našim učenicima da pobijede na pomenutom konkursu.

RT(izvor:Gimnazija"30.septembar")

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR