PREDSJEDNIK ROŽAJSKOGA SUDA ZAHIT CAMIĆ U DELEGACIJI VRHOVNOG SUDA KOJA BORAVI U...

PREDSJEDNIK ROŽAJSKOGA SUDA ZAHIT CAMIĆ U DELEGACIJI VRHOVNOG SUDA KOJA BORAVI U ZVANIČNOJ POSJETI VRHOVNOM SUDU REPUBLIKE AZERBEJDŽAN

2314
1
PODIJELITE
Svečani prijem crnogorske delegacije

Delegaciju vrhovnog suda Crne Gore, koja na poziv predsjednika vrhovnog suda Republike Azerbejdžan Ramiza Rzajeva, boravi u posjeti tom sudu od 26.9.2017., predvodi predsjednica Vesna Medenica, a u istoj su Svetlana Vujanović i Branimir Famić, sudije Vrhovnog suda Crne Gore te Zahit Camić predsjednik Osnovnog suda u Rožajama.

Tokom posjete, crnogorske sudije će sa azerbejdžanskim kolegama razmijeniti iskustva o rezultatima i izazovima u radu nacionalnih sudskih sistema, sa posebnim osvrtom na saradnju sa Evropskim sudom za ljudska prava i upotrebi informacionih tehnologija u pružanju sudskih usluga.

Prilikom posjete

Crnogorsku delegaciju u odvojenim posjetama primili su predsjednik Republike Azerbejdžan Ilham Alijev, kao i ministar pravde Fikrat Mamadov.

Prijem u kabinetu

Posjeta Vrhovnom sudu Republike Azerbejdžan nastavak je interaktivnog dijaloga i uspješne saradnje koja je uspostavljena 2016. godine, kada je predsjednik Rzajev boravio u zvaničnoj posjeti Vrhovnom sudu Crne Gore.

 

 

1 komentar

  1. Zahit je, prije svega, lično pošten čovjek a onda i čovjek od struke i principa. Svojim radom ovaj sud je učinio uglednom institucijom i time zaslužio puno poštovanje.

OSTAVITI ODGOVOR