VRIJEDNE DONACIJE SOCIETE GENARALE MONTENEGRO BANKE ŠKOLAMA U ROŽAJAMA

VRIJEDNE DONACIJE SOCIETE GENARALE MONTENEGRO BANKE ŠKOLAMA U ROŽAJAMA

1094
0
PODIJELITE
Sa dodjele donacija Societe genarale montenegro banke u Rožajama

Predstavnici Societe Generale Montenegro banke, i Jovana Mihajlović i Ddmir Dacić, posjetili su OŠ „Mustafa Pećanin“ u Rožajama i SSŠ „Rožaje“ i tom prilikom uručili vrijedne donacije.

OŠ „Mustafa Pećanin“ dobila je didaktička sredstva u vrijednosti od 1.418 eura.

Direktor Škole g-din Ibro Skenderović zahvalio se na ovoj veoma vrijednoj i korisnoj donaciji koja je namijenjena djeci sa posebnim obrazovnim potrebama.

Defektološkinja Ediza Agić

Defektološkinja Ediza Agić, kazala je za lokalne medije daće ova donacija biti od velike koristi djeci u savladavanju školskog gradiva i određenih vještina.

Societe generale doncija Srednja strucna skola Rožaje

SSŠ „Rožaje“ uručen je računar sa štampačem.

Direktor Srednje stručne škole Isko Bećović, zahvalio se Societe Generale Montenegro banci, naglašavajući značaj upotrebe računara u svakodnevnim školskim aktivnostima i u obrazovanju uopšte.

Povodom ove donacije, u ime Ministarstva prosvjete, gđa Arijana Nikolić Vučinić, direktorica Direktorata za predškolsko, osnovno i inkluzivno obrazovanje je izjavila:
„ U saradnji sa Ministarstvom prosvjete, za škole i predškolske ustanove, odabran je odgovarajući set didaktičkih sredstava koji će omogućiti odvijanje nastave na interesantan, raznovrstan i maštovit način u svakoj od vaspitno-obrazovnih ustanova. Posebno je fokus stavljen na đecu sa intelektualnim i smetnjama iz spektra autizma, a što je bio i kriterijum odabira škola. Ova didaktička sredstva će olakšati nastavnicima rad koji vodi ne samo akademskim nego i razvojnim postignućima ove đece. Ona istovremeno podstiču njihovu interakciju sa vršnjacima na zanimljiv i način koji se dešava putem učenja kroz igru.“

„ Kao i svake prethodne, tako i ove godine nastavljamo sa podrškom obrazovnim ustanovama. Drago nam je što na taj način doprinosimo poboljšanju i raznovrsnosti u izvođenju nastave u našim školama i vrtićima. Sigurna sam da će nova didaktička sredstva koristiti lakšem i boljem usvajanju znanja najmlađih jer su namjenski odabrana sa velikom pažnjom i posvećenošću.“  izjavila je portparol Societe Generale banke Montenegro Slađana Radović.

RT

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR