DAMIRU MUKOVIĆU POTREBNA PODRŠKA ZA OPROŠTAJNI MEČ

DAMIRU MUKOVIĆU POTREBNA PODRŠKA ZA OPROŠTAJNI MEČ

423
0
PODIJELITE

U Rožajama 27.maja 2017. godine će se održati spektakularna Kik-Boks revija, na kojoj će uzeti učešća naši najbolji kik bokseri, ujedno će to biti i oproštajni meč, Damira Mukovića, besprekornog sportistu, okićenog brojnim medaljama :
– Profesionalni prvak Svijeta do 75 kg;
– Profesionalni prvak Evrope do 72 kg;
U amaterskom kik boksu osvojio:
– 7 puta prvak Crne Gore;
– 5 puta prvak bivše zajednice Srbije i Crne Gore;
– Vice šampion svjetskog kupa i balkanskog prvenstva ;
– Osvajač evropskog kupa ;
– 3. na amaterskom prvenstvu Svijeta
– 2.na amaterskom prvenstvu Evrope i mnoge druge titule.

Organizacija je ponovo na KB klubu „Univerzum“, čiji je Damir član, a s obzirom da jedan takav spektakl iziskuje i velike novčane izdatke, ponovo su prinuđeni da se oslanaju na prijatelje sporta i ljubitelje borilačkih vještina. Tako je naša dijaspora i ovaj put pokazala velikodušnost, te se dvadesetak nasih dijasporaca odazvalo i prikupilo 3.000 € ,što je jedan dio neophodan za organizaciju.

Muković u ringu

MOLIMO SVE LJUBITELJE SPORTA DA SE PRIDRUŽE AKCIJI PRIKUPLJANJA NOVČANIH SREDSTAVA ZA ORGANIZACIJU OPROŠTAJNOG KIK-BOKS MEČA, KAKO BISMO NA DOSTOJANSTVEN NAČIN SE OPROSTILI OD NAŠEG VELIKOG BORCA, DAMIRA MUKOVIĆA, JEDNOG OD NAJBOLJIH AMBASADORA.

Emil Fetahović – Čolin nasljednik

U muzičkom dijelu programa slektakl u dvorani na BandŽovom brdu upotpuniće i Pinkova zvijezda Emil Fetahović koji je pred milionskim auditorijumom pokazao kakvim glasom raspolaže i prava prilika da se još jednom svi zajedno uvjerimo!

RT(piše: F.Kujević)

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR