ODBOJKAŠICE “ŽOK IBAR” IZ ROŽAJA, NA SPORTSKIM IGRAMA “MOSI” U POŽEGI

ODBOJKAŠICE “ŽOK IBAR” IZ ROŽAJA, NA SPORTSKIM IGRAMA “MOSI” U POŽEGI

381
0
PODIJELITE
ŽOK Ibar

Tradicionalne Međuopštinske omladinske sportske igre (MOSI), 52. po redu, uz učešće više od 2.200 sportista iz 28 opština i gradova Srbije, Crne Gore i BiH, počele u Požegi.

ŽOK Ibar
ŽOK Ibar

Naše uspješne omladinke, odbojkšice “ŽOK Ibar” na čelu sa svojim trenerom profesorom Iskom Bećovićem, između ostalih. predstavljaće Crnu Goru na ovom prestižnom sportskom takmičenju. Kako je za RT izjavila Bojana Bulatović, uspješna odbojkašica ovoga tima,  da sa zadovoljstvom i ponosom predstavljaju svoj grad i svoj tim i da će dati sve od sebe da svojom energičnom igrom postignu što bolji rezultat. Između ostalog naglasila je da je za dobar rezultat prije svega potrebno voljeti sport i svoj grad, tako da su ta dva motiva dovojna da bi imali i ponos i snagu za dobru igru i nove pobjede, a mi, hvala Bogu, volimo sport a nadasve svoj grad i svoju državu. Daćemo sve od sebe da postignemo što bolji rezultat. Završila je Bulatović.

Lokalna uprava Opštine Rožaje, na čijem čelu je predsjednik Ejup Nurković, pomogla je njihov odlazak na ovogodišnje takmičenje MOSI u Požegi na šta se iskreno zahvalio trener ŽOK-a Ibar, Isko Bećović

Bojana Bulatović
Bojana Bulatović

Manifestacija je počela u 17 sati, a igre je svečano otvorio državni sekretar ministarstva omladine i sporta Predrag Peruničić”.
On je istakao da je budžetom opstine za izgradnju i obnovu sportske infrastrukture izdvojeno 70 miliona dinara, dok je resorno ministarstvo pomoglo sa tri.
Mićović je naveo da su, između ostalog, rekonstruisani fudbalski i košarkaški tereni Sloge, urađena ribolovačka staza, izgrađena dva nova teniska terena, dok je u OŠ Petar Leković zamenjen parket.
„Potpuno spremno dočekujemo MOSI igre, a one će proteći i u znaku obeležavaja 200 godina od Drugog srpskog ustanka”, zaključio je predsednik.
Opština Požega, koja je i organizator MOSI igara pripremila je i bogat kulturno umetnički program i brojne druge sadržaje za vreme trajanja manifestacije koja se završava 12. jula.

rozajetoday.me & tanjug

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR