Sjednica Opštinskog odbora Socijademokrata Rožaja

Sjednica Opštinskog odbora Socijademokrata Rožaja

337
0
PODIJELITE

Sjednica Opštinskog odbora Socijademokrata Rožaja održana je 7. maja 2016. godine, a prisustvovali su joj i predsjednik SDCG Ivan Brajović, potpredsjednik Damir Šehović, generalni sekretar Danilo Mirotić, koordinator za sjevernu regiju Goran Petrović i menadžer za opštinu Rožaje, Radoš Šućur.

Posjeta najviših partijskih funkconera rožajskom odboru je početak obilaska svih odbora Socijaldemokrata u cilju početka priprema za predstojeće parlamentarne izbore.

Na početku sjednice, predsjednik OOSD Rožaje Faruk Kalač istakao je zadovoljstvo što je rukovodstvo partije u posjeti rožajskom odboru i čestitao na odličnom rezultatu u Tivtu gdje su osvojena 4 odbornička mandata, te istakao da partiju očekuje dosta posla i upoznao predsjednika i ostale goste sa načinom rada ovog odboira i aktivnostima koje su realizovane u prethodnom periodu.

Sekretar OO SD Rožaja Elvir Klica je kazao da su dosad oformljena 23 mjesna odbora, a plan je da se tim tempom nastavi i dalje i naglasio da će SD biti pogonska snaga mladih kao budućih nosilaca izvorne socijaldemokratije koja nesumnjivo stanuje u našim redovima.Socijaldemokrate Rozaje

Potpredsjednik SDCG Damir Šehović istakao je sa ponosom sve dosadašnje uspjehe partije i dodao da odbor u Rožajama svojim članstvom treba da bude primjer ostalima ali i upozorio da se ne smije spavati na lovorikama, već da je svaki dan novo dokazivanje pred biračima.

Predsjednik SDCG Ivan Brajović kazao je da su Socijademokrate već nakon Tivta prepoznate kao ozbiljan politički factor, te da se trend rasta povjerenja u SD nastavlja svakodnevno. Sa nama svi naši politički konkurenti kao i potencijalni partneri uvijek znaju na čemu su. Znamo da Rožcima ne treba velika politika, već ostvarivanje boljih uslova za život, posebno na selu. Istorijski momenat izgradnje auto puta umnogome će doprinijeti razvoju sjevera, pa samim tim i Rožaja, budući da uticati na otvaranje velikog broja radnih mjesta. Kako smo i najavili snažan ekonomski razvoj sjevera biće naš prioritet, a sve to možemo zajedno ostvariti vjerujući u ovu ideju koja nas je okupila.

RT( izvor: SD mediatim)

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR