Vuksanović: Država treba da radi na oživljavnju proizvodnih kapaciteta na sjeveru

Vuksanović: Država treba da radi na oživljavnju proizvodnih kapaciteta na sjeveru

583
0
PODIJELITE
Vuksanović i predsjednik opštine Nurković

Tokom posjete Rožajama kandidatkinja za predsjednicu Crne Gor dr Draginja Vuksanović susrela se sa predsjednikom Opštine Rožaje Ejupom Nurkovićem.

Vuksanović je u razgovoru naglasila posebnu obavezu države da pomogne ekonomsku revitalizaciju sjevera imajući u vidu zavidan ekonomski potencijal i prirodne resurse ovog dijela Crne Gore.

„Država mora posebno raditi na oživljavanju proizvodnih kapaciteta na sjeveru, posebno u Rožajama koje je nekada bilo regionalni industrijski centar jer samo tako možemo zadržati ljude da ostanu ovdje“, kazala je Vuksanović.

Ona je naglasila da će tokom predsjedničke kampanje biti fokusirana na konkretne probleme sa kojima se suočavaju gradjani.

“U cijeloj Crnoj Gori a posebno na sjeveru nezaposlenost je glavni problem zbog čega nam ljudi odlaze, pa je zato naša zajednička dužnost da učinimo sve što je u našoj moći da loše trendove zaustavimo i pokrenemo obnovu zemlje“

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore Draginja Vuksanović je tokom posjete Rožajama razgovarala sa velikim brojem građana ove opštine, susrela se sa predsjednikom OO Bošnjačke stranke

, a obišla je i Planinarski dom Bandžov.

Izvor:Vijesti

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR